Soyulmuş Sarımsak Nasıl Elde Edilir?
Soyulmuş Sarımsak nasıl elde edilir aşama aşama anlatılmıştır.
1- Taşköprü Sarımsağı sapları temizlenir.
2-Sarımsak baş kırma makinası ile dişler çıkartılır.
3-Diş haline gelen sarımsaklar 50 ile 55 derece sıcaklıktaki fırına atılarak sarımsağın dişleri gevrek hale getirilir.
4-Fırından çıkan soyulmuş sarımsaklar 7 ile 8 bar basınçla diş soyma makinasından geçirilir.
5-Banddan ayrılan soyulmuş sarımsaklar dinlenme süresinin ardından 0 derece ile 5 derece arasında saklanır.
İsteğinize göre 5 kg, 10 kg, 15 kg, 30 kg olarak paketlerde gönderilmektedir.
Soyulmuş Sarımsak Nerelerde Kullanılır?
Sucuk imalatı
Turşu imalatı
Mantı salonları
Pastırma imalatında
Lokantalarda ve benzeri işletmelerde tüketilebilir.
Soyulmuş Sarımsak Nasıl Bir Ortamda Saklanır?
Soyulmuş Sarımsakları bozulmadan nasıl muhafaza edinebiliriz.
Soyulmuş Sarımsakları 0 ile 5 derece arasındaki bir sıcaklıkta kavanozlarda buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Sarımsakları kavanozun içerisine zeytinyağı koyarak saklayabilirsiniz.